Referencer

Nedenfor har vi samlet nogle af vores kundecases, som eksempler på de ydelser vi tilbyder. Du kan her få et indblik i specifikke opgaver vi har løst for mange både private og offentlige virksomheder, og den værdi det har givet dem.

Asset 3mdpi

En blåstempling af it-sikkerheden

It spiller i dag en så vigtig rolle, at det faktisk er livsnerven i mange virksomheder. Derfor er det mindst lige så vigtigt at få revideret sin it-sikkerhed som sit regnskab.

Hent PDF Fil

Kend og forhold dig  til dine risici

It-sikkerhed handler mere og mere om kommunikation og mindre og mindre om teknik, og det er afgørende, at man kan balancere mellem de to.

Hent PDF Fil

 

Struktur gav optimal backup-aftale

Uvildig, kompetent og ikke mindst systematiseret rådgivning skaber både overblik og tryghed, når DLR Kredit forhandler backup-aftaler med eksterne partnere.

Hent PDF Fil

Uvildig rådgivning gav bonus

Hvor ofte køber man lige et nyt it-system? For de fleste af os bliver det aldrig en rutineopgave. Derfor kan indkøb af it-systemer være en udfordring, når
man normalt har sit fokus et andet sted.

Hent PDF Fil

Fik en ekstern konsulent med i teamet

Med nye it-projekter der skulle søsættes og en medarbejder, der havde sagt op, var Stevns Kommune presset på tid. Hjælpen kom fra en ekstern konsulent fra KonsensIT, som var effektiv fra første dag.

Hent PDF Fil

Udsigt til en millionbesparelse

Ved sammenlægningen af kommunens netværk var der mange forskellige brugere og interessenter at tage hensyn til. Det krævede det rigtige mix af it-viden, økonomisk indsigt og professionelt overblik.

Hent PDF Fil

Millionbesparelse på ny udbudsproces

Da Lyngby Taarbæk Kommune stod over for at skulle implementere en ny netværksløsning, valgte kommunens it-chef at gå anderledes til værks, end man plejede at gøre

Hent PDF Fil

 

edclogo

Ny fleksibel teleløsning til 240 butikker

At vælge ny teleløsning er en udfordring. Men at vælge ny teleløsning til 240 individuelle ejendomsmægler-butikker og deres omkring 1600 brugere er en nærmest uoverskuelig opgave.

Hent PDF Fil

 

EFIFlogo

Risikovurdering gav værdifuldt overblik

“Vi har nu et værktøj, som dels skaber overblik, dels viser os præcist hvor det giver mening for os at sætte ind, så vi sikrer os at pengene bliver brugt rigtigt første gang.”

Hent PDF Fil

Forebygger på It-området

En gennemgribende risikoanalyse af it-infrastrukturen giver Kræftens Bekæmpelse mulighed for målrettet at sikre sig mod nedbrud, indbrud og uhensigtsmæssigheder.

Hent PDF Fil

Kortlægning af it-sikkerhedsrisici

“Vi har nu fået et langt mere kvalificeret beslutningsgrundlag for vores fremtidige sikkerhedspolitik, end vi havde før.”

Hent PDF Fil

Uvildig sparring skabte tryghed

En ligeværdig dialog med leverandøren sikrede et gennemarbejdet beslutningsgrundlag for Oasis, der navigerede i ukendt farvand ved outsourcing af it-driften.

Hent PDF Fil