Om os

KonsensIT hvem er vi

Hvem er vi

KonsensIT vil være din guide ind i fremtidens it-landskab

Den konstante udvikling og de høje krav, der stilles til it, kan virke uoverskuelige for virksomheder, der har deres kernekompetencer andet steds.

Med vores kompetencer indenfor it-rådgivning, projektledelse og konsulentassistance kan vi være et match. Vi leverer helstøbte løsninger med omhu, flid og respekt for menneskets og kundernes behov.

Vi har en enestående indstilling til service og går altid det ekstra skridt for vores kunder.

kundens mand 550x346

Vi er kundens mand

KonsensIT blev etableret i 2013 med en vision om at skabe en uvildig it-leverandør.

Dette vil vi gøre via uvildige it-ydelser indenfor it-strategi, -projektledelse og -konsulentassistance.

Vi er kundens mand i alle spørgmål og sætter en ære i at nå i mål inden for de aftalte rammer. Dette er muligt, fordi vi vægter vores medarbejderes kompetencer, udvikling og det faglige fællesskab højt.

Vi leverer helstøbte løsninger og gør det med omhu og respekt for kundernes behov.

IT kræver forretningsforståelse

Vores medarbejdere besidder en enorm viden om IT fra mange års virke hos både producenter, leverandører og slutkunder, hvilket kommer vores kunder til gode hver dag.

Vores rådgivere, projektledere og konsulenter er ISO31000 certificerede, hvilket er en standard, som ikke udelukkende er fokuseret på informationssikkerhedsrisici, men benyttes i forbindelse med enhver type risici, herunder forretningskontinuitet, marked, valuta, kredit og operationelt.

Vores uvildighed er en garanti for, at vi altid er “kundens mand”. Vores konsulenter indgår i et team med dine eksperter og bidrager til, at dine it-projekter holder sig inden for de aftalte budgetter og deadlines. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få succes med dine it-projekter.

KonsensIT er søsterselskab til CapMon A/S,  som vi deler kontor, kompetence og værdifællesskab med. Vi oplever derfor ofte, at vores kunder med fordel kan gøre brug af hele husets​ kompetencer.

Pressekontakt

Vi hjælper gerne medierne med alle former for baggrundsinformation, aktuelle kommentarer og fotos. Marketingafdelingen formidler også gerne kontakten til relevante ledere og specialister i KonsensITs organisation.

Skriv til os på LB@konsensit.dk  Henvendelsen vil blive besvaret snarest. I tilfælde af hastesager eller uden for normal arbejdstid, ring til:

Lasse Bohart  +45 3143 2133