Om os

Hvem er vi

KonsensIT vil være din guide ind i fremtidens it-landskab

Den konstante udvikling og de høje krav, der stilles til it, kan virke uoverskuelige for virksomheder, der har deres kernekompetencer andet steds.

Med vores kompetencer indenfor it-rådgivning, projektledelse og konsulentassistance kan vi være et match. Vi leverer helstøbte løsninger med omhu, flid og respekt for menneskets og kundernes behov.

Vi har en enestående indstilling til service og går altid det ekstra skridt for vores kunder.

Vi er kundens ambassadør

KonsensIT blev etableret i 2013 med en vision om at skabe en uvildig it-leverandør.

Dette vil vi gøre via uvildige it-ydelser indenfor it-strategi, -projektledelse og -konsulentassistance.

Vi er kundens ambassadør i alle spørgmål og sætter en ære i at nå i mål inden for de aftalte rammer. Dette er muligt, fordi vi vægter vores medarbejderes kompetencer, udvikling og det faglige fællesskab højt.

Vi leverer helstøbte løsninger og gør det med omhu og respekt for kundernes behov.

IT kræver forretningsforståelse

Vores medarbejdere besidder en enorm viden om IT fra mange års virke hos både producenter, leverandører og slutkunder, hvilket kommer vores kunder til gode hver dag.

Vores rådgivere, projektledere og konsulenter er ISO31000 certificerede, hvilket er en standard, som ikke udelukkende er fokuseret på informations-sikkerhed, men benyttes i forbindelse med enhver type risici, herunder forretningskontinuitet, marked, valuta, kredit og operationelt.

Vores uvildighed er en garanti for, at vi altid er “kundens ambassadør”. Vores konsulenter indgår i et team med dine eksperter og bidrager til, at dine it-projekter holder sig inden for de aftalte budgetter og deadlines.

Vaerdifaellesskab

KonsensITs værdier

I KonsensIT ønsker vi at skabe en kultur, hvor alle bidrager til fællesskabet. Vi arbejder for klare målsætninger, fælles succes og værner om medarbejderne og deres familier. Vores værdisæt er:

  • Vi er loyale
  • Vi er engagerede
  • Vi prioriterer høj faglighed
  • Vi stræber efter bæredygtige relationer

Vi deler kontor, kompetencer og værdifællesskab med vores søsterselskab, CapMon A/S, som er et software-udviklingshus.

Med vores samlede kompetencer og erfaring tilbyder vi kunderne en unik mulighed for at knytte IT og forretning tættere på hinanden.

Pressekontakt

Vi hjælper gerne medierne med alle former for baggrundsinformation, aktuelle kommentarer og fotos. Marketingafdelingen formidler også gerne kontakten til relevante ledere og specialister i KonsensITs organisation.

Skriv til os på LB@konsensit.dk  Henvendelsen vil blive besvaret snarest. I tilfælde af hastesager eller uden for normal arbejdstid, ring til:

Lasse Bohart  +45 3143 2133