Ny adm. direktør i KonsensIT A/S
16/05/2018
Præsentation af Frederik Helweg-Larsen
11/09/2018

Teamet bag KonsensIT

Præsentation af KonsensITs bestyrelsesformand

Erik Lorenz Petersen har mange års erfaring i it-branchen og er medstifter/medejer af konsulentvirksomheden Fischer & Lorenz (i dag Devoteam).

Siden 2003 har Erik Lorenz Petersen fungeret som investor og professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder, herunder også KonsensIT, hvor Erik Lorenz Petersen i dag fungerer som bestyrelsesformand.

Samarbejdet med ledelsen og ejerkredsen i KonsensIT har været aktivt siden 2009 i forskellige forretningsmæssige sammenhænge.

KonsensIT er en nyere og hurtigt voksende rådgivnings- og konsulentvirksomhed, som med stor fleksibilitet og professionalisme altid kan finde den rigtige konsulent til opgaven.

”KonsensIT besidder både solid forretningserfaring og dybe tekniske kompetencer, hvilket gør det muligt at kombinere både forretningsforståelse med up-to-date teknisk indsigt, når opgaverne skal løses. Det er derfor en stor fornøjelse at arbejde sammen med både ledelsen og de øvrige meget kompetente bestyrelsesmedlemmer i KonsensIT”, udtaler Erik Lorenz Petersen.

I rollen som formand kan Erik Lorenz Petersen både trække på sin erfaring fra konsulent- og it- branchen. Dette sammenholdt med Erik Lorenz Petersens medvirken på bestyrelsesniveau til en række succesfulde “start-ups” i de sidste 10 år giver ham et godt grundlag for at optimere, inspirere og udfordre ledelsen i KonsensIT.