Aalborg Kommune har udsigt til millionbesparelse
15/01/2018
Præsentation af bestyrelsesformanden
04/09/2018

Karsten Højer, som ejer selskaberne Netwyse A/S, KonsensIT A/S og CapMon A/S har indtil nu stået i spidsen for KonsensIT, men overdrager stafetten til Lasse Bohart.

Ny adm. direktør i KonsensIT A/S

Lasse Bohart, adm. direktør, KonsensIT A/S

Lasse Bohart er udnævnt som ny adm. direktør for KonsensIT A/S

Karsten Højer, som ejer selskaberne Netwyse A/S, KonsensIT A/S og CapMon A/S har indtil nu stået i spidsen for KonsensIT, men overdrager stafetten til Lasse Bohart, som tilbage i januar 2018 tiltrådte som direktør for Netwyse A/S. Karsten Højer fortsætter som adm. direktør for CapMon A/S

Lasse Bohart har igennem det meste af sin karriere arbejdet indenfor it- & telebranchen, med ansvar for både teknik, projekter, salg og marketing. Med udnævnelsen af Lasse Bohart får KonsensIT en stærk profil med en stor strategisk forståelse og en høj track record i at levere stærke forretningsresultater. ”Med Lasses solide ledelseserfaring sikrer vi en god platform for KonsensITs kommende rejse, hvor forretningsudvikling, øget vækst og tætte kunderelationer skal sikre virksomhedens forsatte succes”, siger Karsten Højer, CEO i CapMon A/S.

Skærpet fokus på it-rådgivning og it-sikkerhed

KonsensIT har årelang erfaring med udarbejdelse af it-strategier, kravspecifikationer, udbudsprocesser, disaster recovery planer mv. Netwyse har stærke tekniske kompetencer på netværks design, wireless, IT-sikkerheds løsninger og drift af komplekse netværk.

”Da strategiske overvejelser og beslutninger kun skaber værdi, igennem prioritering, handling og eksekvering, så er det naturligt at sammenlægge de 2 selskabers kompetencer. Vi vil være kundens strategiske og rådgivende partner, som også kan understøtte afledte projekter med de rette kompetencer, ressourcer og produktvalg. Det er en disciplin, der kræver målrettede og forretningsorienterede konsulenter, som agerer effektivt og på et højt fagligt niveau. Det er den DNA vi har i KonsensIT og skal styrke fremadrettet”, siger Lasse Bohart, CEO i KonsensIT A/S.

Om:

KonsensIT A/S er etableret i 2013 med den vision at fungere som it-leverandør, der via rådgivning, projektledelse og konsulentassistance leverer uvildige it-ydelser. Vi hjælper kunder med planlægning, budgettering, udbudsstyring, kontraktforhandling og implementering af fx. ny it-strategi, entreprise arkitektur eller in-/outsourcing af it-driften. KonsensIT har endvidere specialkompetencer inden for it-risikovurdering, it-beredskabsplan og EU persondataforordningen.

For yderligere oplysninger:

Karsten Højer, CEO CapMon, tlf.: 4079 0385, mail: kh@capmon.dk
Lasse Bohart, CEO, KonsensIT, tlf.: 3143 2133, mail: lb@konsensit.dk