Præsentation af bestyrelsesformanden
04/09/2018
Præsentation af Jørgen Kragbøll
01/10/2018

Teamet bag KonsensIT

Præsentation af Frederik Helweg-Larsen

Frederik Helweg-Larsen blev en del af KonsensITs bestyrelse i 2017 for at bidrage med sine erfaringer til virksomhedens succes som konsulentvirksomhed.

”KonsensIT er en kompetent virksomhed med stort potentiale og jeg synes at det er vigtigt, at være med til at styrke udviklingen og bidrage med mine erfaringer.

Vi har brug for flere dygtige konsulentvirksomheder som KonsensIT, og det er en fornøjelse at være med til væksten og udviklingen af denne virksomhed”, siger Frederik Helweg-Larsen.

Frederik Helweg-Larsen er en meget erfaren virksomhedsleder, iværksætter og rådgiver med speciale i cybersikkerhed og har mere end 25 års erfaringer med dette område.

Ved siden af sit daglige virke som Expert Director i Devoteam er Frederik en aktiv officer i forsvaret hvor han bestrider rollen som netværksansvarlig for Cyber området i Center for Stabiliseringsindsatser (CSI). Som Kaptajn i CSI er det Frederiks opgave, at styrke den nationale robusthed gennem samarbejde og videndeling på tværs af sektorer.