Præsentation af Frederik Helweg-Larsen
11/09/2018
En KonsensIT konsulent med på teamet
17/12/2018

Teamet bag KonsensIT

Præsentation af bestyrelsesmedlem Jørgen Kragbøll

Jørgen Kragbøll, er nok bedst kendt som “ham” fra NetDesign A/S som han sammen med 3 andre grundlagde i 1988. I 2004 blev selskabet efter en række meget succesfulde år solgt til TDC A/S, og i 2006 forlod Jørgen Kragbøll efter eget ønske selskabet og sin CEO stilling.

Siden har Jørgen Kragbøll deltaget i en række bestyrelser og direktioner i mindre IT ”Start-up’s” og har ligeledes haft fornøjelsen af at deltage i både frasalg og exits.

I dag er Jørgen Kragbøll CEO, bestyrelsesmedlem og investor i a2i systems som har specialiseret sig i prisoptimering vha. AI og Big Data indenfor benzin retailsektoren.

Jørgen Kragbøll synes selv, at han er født entrepreneur og elsker af have hænderne ned i ”motorrummet” og formidle nye teknologier og se de forretningsmæssige mugligheder for selskabets kunder – og lige præcis de kompetencer har han siden sin indtræden i bestyrelsen i 2017 forsøgt at formidle og udfordre ledelse og bestyrelseskollegaer med.

Karsten Højer (nu CEO i CapMon A/S) og Jørgen Kragbøll har mødtes flere gange igennem de seneste 10 år. Og da muligheden bød sig for at tættere samarbejde i KonsensIT, var der ikke tvivl om, at kompetencerne passede godt med kompetencerne hos den øvrige del af bestyrelsen.