Karsten Højer
11/03/2019
samarbejde med Dansk Førstehjælpsråd
Rådgivning som gav bonus
03/12/2019

Ny afdeling i Jylland

Hos KonsensIT oplever vi en stigende efterspørgsel på vores forretningsmodel og kompetencer. Vi styrker derfor nu forretningen til en mere landsdækkende profil, og etablerer et kontor i Jylland, så vi kommer endnu tættere på vores kunder
i Jylland og på Fyn.

Stærk profil med solid erfaring indenfor konsulentbrancen

Som ansvarlig for den nye afdeling har vi pr. 1. juli ansat Brian Møller, som skal være med til at opbygge en afdeling med it-rådgivere, projektledere og tekniske specialister, som vil have fokus på opgaverne for vores kunder i Jylland og på Fyn.

Brian kommer senest fra en stilling som Managing Director i konsulentvirksomheden eWorks, hvor han bl.a. har stået i spidsen for udvidelsen af deres konsulentforretning.

Brian har ønsket at komme endnu tættere på kunder, rådgivere og leverancer, der hos KonsensIT ikke kun leveres via en tidsafgrænset konsulentaftale. KonsensIT fokuserer på skarpt definerede projekter som drives igennem for vores kunder som strategisk samarbejdspartner.

”I Brian Møller har vi fundet den helt rette person, som passer ind i KonsensITs DNA. Han kommer med en solid baggrund inden for konsulentbranchen, og besidder samtidig de kvaliteter, som er nødvendige i den udadvendte og kommercielle funktion, der bliver en meget vigtig del af jobbet.

Vi er overbeviste om, at han med sin erhvervsmæssige baggrund, personlighed og stærke kompetencer indenfor både ledelse, teknik, salg og økonomi vil bidrage til KonsensITs fortsatte succes,” siger Lasse Bohart, CEO i KonsensIT.

For yderligere information:

Lasse Bohart:
lb@konsensit.dk
+45 31432133