samarbejde med Dansk Førstehjælpsråd
Rådgivning som gav bonus
03/12/2019
Følger din virksomhed god IT-skik?
09/06/2020
samarbejde med tal og tanker

Nyt strategisk samarbejde

Revision og IT-sikkerhed kræver en tæt relation mellem økonomi og IT, og vi oplever i dag en naturlig sammensmeltning mellem områderne. Derfor har Revisionshuset Tal og Tanker og IT-rådgivningsvirksomheden KonsensIT indgået samarbejde.

Vi tilbyder nu i fællesskab en palette af rådgivningsydelser inden for økonomi og IT-sikkerhed. Samarbejdet skal sikre kunderne de bedste løsninger på deres forretnings- og IT-relaterede udfordringer – set ud fra et menneskeligt som et forretningsmæssigt perspektiv.

Tal og Tanker / KonsensIT ydelsespaletten omfatter:

  • Afgivelse af erklæringer efter ISAE 3000, ISAE 3402 og ISRS 4400
  • Rådgivning om valg af ERP system og sammensætning heraf
  • Finansiel rådgivning
  • IT-sikkerhedseftersyn
  • IT-beredskabsplan
  • GDPR-eftersyn

Om Tal og Tanker

Revisionshuset Tal & Tanker er ikke kun et traditionelt revisionshus. Vi tager udgangspunkt i tallene og menneskerne bag. Det er vores fundament og udgangspunktet for alt det andet, som vi kan. Vi har fokus på tallene, men grundlæggende arbejder vi for at skabe overskud hos vores kunder – både økonomisk og menneskeligt.

Partnerne Per Jensen og Martin Brinch Therkelsen fra Tal og Tanker har indgået aftalen med KonsensIT og udtaler: Vi ønsker at kunne rådgive vores kunder bredt og hjælpe til med at skabe både økonomisk og menneskeligt overskud. Vi oplever et forstærket trusselsbillede på it-området, som formentlig også vil påvirke vores kunder negativt. Dette ønsker vi at være på forkant med og gennem samarbejdet med KonsensIT give kunderne kompetent rådgivning og den fornødne tryghed.”

Om KonsensIT

Den konstante udvikling og de høje krav, der stilles til IT, kan virke uoverskuelige for virksomheder, der har deres kernekompetencer andet steds. Med vores kompetencer indenfor IT-rådgivning, -projektledelse og IT-konsulentassistance er vi et godt match. Vi leverer helstøbte løsninger med omhu, flid og respekt for menneskets og kundernes behov.

”I lighed med Tal og Tanker er trivsel og troværdighed vigtige elementer i vores daglige samarbejde med hinanden – et værdisæt, som vi altid forsøger at tænke ind i vores rådgivning hos kunden. Vi har et både fagligt og værdimæssigt fællesskab med Tal og Tanker, hvorfor det er naturligt for os at forene vores kræfter og i fællesskab støtte op omkring kundernes forretningsmæssige udfordringer,” udtaler Direktør Brian Møller og CEO Lasse Bohart fra KonsensIT.

Kontakt

Tal og Tanker:                                                                                          
Per Jensen – Tel: 29 68 32 89
Martin Brinch Therkelsen – Tel: 23 84 02 85

KonsensIT A/S:
Brian Møller – Vest: Tel: 61 66 76 35
Lasse Bohart – Øst: Tel: 31 43 21 33