Digital sikkerhed

Styrk virksomhedens digitale sikkerhedsprofil

Digital sikkerhed er et omdiskuteret emne som får større og større fokus i virksomhederne, i takt med at flere og flere virksomheder bliver udsat for hacking.

Hos KonsensIT har vi en palette af digitale sikkerhedsydelser, som kan  hjælpe dig med at skabe overblik i en verden af uendeligt mange muligheder og sandheder.

Oplev en demonstration af et live hacker angreb på vores populære awareness foredrag. Se også vores video om sikre passwords.

Kontakt os på +45 4485 5070 eller salg@konsensit.dk, og hør hvordan vi med enkle midler kan hjælpe dig med at gøre digital sikkerhed til en del af din virksomheds hverdag.

Sådan laver du et sikkert password

foredrag

Digital sikkerhed – awareness foredrag

Luk for det menneskelige sikkerhedshul!
Medarbejderne er virksomhedens største aktiv men kan samtidig også være det svageste led i virksomhedens it-sikkerhed.

Med KonsensITs Cybercrime Awareness foredrag tager vi dig med på 1 times rejse ind i hackerens verden. Du vil opleve en demonstration af et live hackerangreb, og vi vil bl.a. komme ind på emner som:

  • Trusselsbilledet i dag
  • Hvilke hackertyper kendes, og hvordan arbejder de
  • Hvordan opdager i hurtigt faresignalerne
  • Hvordan sikrer du dig bedst muligt

Få nogle helt enkle regler, som minimerer risikoen for kompromittering af dine it-systemer.

Digital sikkerhed – awareness ydelser

Digital sikkerhed kræver konstant fokus på og opdateret viden omkring digital sikkerhed. Vores palette af sikkerhedsydelser giver dig og dine medarbejdere den viden og kompetence, som kræves for at opretholde en sikker it-infrastruktur.

Foredrag var en øjenåbner

Vi brugte KonsensIT til at afholde et Cyber Crime foredrag på vores årskongres sammen med FBI og NC3. Wauu foredrag og øjenåbner for alle i salen, som betød, at 50% af speditørerne har booket en sikkerhedsgennemgang,” siger Direktør hos Danske Speditører, Martin Aabak.

 

Download vores datablad om Cyber security awareness foredrag

Download vores datablad om Cyber security awareness ydelser