Webinarer

følg med i webinare hjemmefra

Vi har lyttet til jer og forstår godt, at hverdagen lige nu ser anderledes ud end normalt. Det vil vi gerne hjælpe med at afbøde. Vi har – i samarbejde med vores gode samarbejdspartnere, Tal og Tanker og Brandstifter AS – lavet 3 online foredrag til alle jer derude.

Alene hjemme på arbejde

En del af os har fået ændret vores hverdag til, at det hele skal foregå hjemmefra.
For mange er det kommet over natten og vi har ikke haft den fornødne tid til at forberede os, få systemerne på plads og mulighed for at øve os i, at arbejde hjemmefra. Denne online session kigger på udfordringerne ved arbejdet hjemmefra og giver dig
en praktisk tilgang til det at få indrettet dig og få noget fra hånden
med tips og trick og gode eksempler.

Arbejd trygt hjemmefra

Cybertruslen mod Danmark er ekstra høj under Corona-krisen, og desværre viser de it-kriminelle ikke samfundssind. Vi er derfor ekstra udsatte i denne kritiske tid, hvor mange arbejder hjemmefra. I dette webinar vi vil give dig indblik i nogle af de faldgruber, som man skal være opmærksom på. Vi kommer med tips til, hvordan du ved hjælp af ændret adfærd og nogle få simple værktøjer kan være med til at sikre din hjemmearbejdsplads bedst muligt, og dermed opretholde en sikker it- infrastruktur på din arbejdsplads.

Ledelsens nære fjernhed

En ting er, at en stor del af os er sendt hjem og at vi som ledere i virksomhederne står med udfordringer som aldrig før. Noget andet er, at vores medarbejdere har mere brug for os end nogensinde før. På en helt anden måde. De er rykket ud af deres vante rammer, sidder hjemme omgivet af børn, ægtefæller og en stor usikkerhed på alle områder. Det stiller helt nye krav til os som leder. Vi skal være tættere på, selvom medarbejderne er ”fjernet”.

Du kan læse mere om de 3 forskellige webinarer, som vi har afholdt med stor succes i uge 14.

Kontakt os, og hør mere om vores webinarer: info@konsensit.dk