Partnere

CapMon samarbejder med en række partnere omkring teknologi og salg af vores produkter og services, og som er med til at styrke vores position på markedet.

KMD er mangeårig partner hos CapMon A/S. KMD videresælger CapMons overvågningsværktøj i deres eget navn som en del af de services de sælger til deres kunder. KMD bidrager aktivt til den fortsatte udvikling af CapMon via deres kompetente konsulenter, som videregiver ideer og forslag til vores udviklingsafdeling.

CapMon er LogPoint teknologipartner, hvilket betyder, at vi kan tilbyde vores kunder salg, installation og integrering af LogPoint SIEM løsninger med CapMons egne overvågningsløsninger. En LogPoint SIEM løsning muliggør effektiv ledelse af virksomhedens sikkerhed, optimering af forretningsaktiviteter samt overholdelse af compliance krav.

ATEA er salgspartner hos CapMon A/S. ATEA anvender både CapMon i deres eget driftscenter og videresælger CapMon som en del af de services de tilbyder deres kunder og direkte til slutkunder som produkt.

Som partner hos CapaSystems kan vi tilbyde vores kunder PerformanceGuard, som er et end-user performance værktøj til dig, som kun har behov for at se brugerens oplevelser fra et netværks /en maskines synspunktet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev…
og få de seneste nyheder og opdateringer