Job hos KonsensIT

Find nye udfordringer hos os

KonsensIT arbejder med professionel uvildig it-rådgivning. Vi har høje ambitioner om at gøre en forskel for vores kunder. Det kræver dedikerede og fagligt kompetente medarbejdere. Brænder du for it, og har du erfaring med it-strategi og projektledelse? Så kan du få en vigtig rolle hos os.

KonsensIT som arbejdsplads

Som medarbejder hos KonsensIT er du en del af et fagligt fællesskab med høje ambitioner. Vi lægger stor vægt på medarbejderudvikling og kan tilbyde dig en arbejdsplads med en flad struktur, som giver en god dynamik på kontoret til hverdag.

Medarbejderudvikling

Vi går op i at have kompetente medarbejdere, og at hver enkelt medarbejder får lov til at udvikle sig. Sammen med kunden laver vi løbende evaluering omkring, hvor vi kan forbedre os. På den måde udvikler vi os hele tiden som individ og som virksomhed.

Fagligt fællesskab

Vi bestræber os på at sammensætte det bedste og mest kompetente team til kunden. Det gør vi for at sikre kunden en høj kvalitet hver gang.
Teamet udgør et fagligt fællesskab, hvor der altid er mulighed for sparring og udnyttelse af hinandens forskellige kompetencer.

Ambitiøse og nede på jorden

Vi er en arbejdsplads med høje ambitioner, som er helhedsorienteret og samtidig tager et medansvar. Med en flad organisationsstruktur og en kort beslutningsproces er der ikke langt fra idé til handling hos os.

Dynamik

Vi er en dynamisk arbejdsplads, som har fokus på digitalisering, innovation og læring. I 2018 oprettede vi KonsensIT Academy med studerende, som supporterer vores rådgivere og seniorkonsulenter og bidrager til at guide kunderne mod fremtidens it-landskab.

Er du studerende, og ligger din interesse inden for it-branchen er KonsensIT Academy måske noget for dig. Læs mere her: KonsensIT Academy

Vi hører gerne fra dig uopfordret

Vi er altid interesseret i at komme i dialog med dygtige medarbejdere og mulige nye kollegaer. Har du noget ekstra at byde ind med? Du er altid velkommen til at kontakte os uopfordret.

Send din ansøgning eller CV til Karsten Højer på kh@konsensit.dk.