It-strategi

arbejdsproces

Hvorfor en it-strategi

En it-strategi er ikke blot en liste over ressourcer, du ønsker at indkøbe eller outsource – det er meget mere. Det er vigtigt, at virksomheden har en klar og tydelig it-strategi, hvor det beskrives, hvordan teknologien kan bidrage og løfte forretningen videre i den ønskede retning. Dermed undgår du fejlinvesteringer og kan udnytte mulighederne i markedet langt bedre.

It-strategien skal være med til at pointere fra- og tilvalg,  som er vurderet optimale for virksomheden, og den skal være i tråd med forretningsstrategien.

Er man som it-ansvarlig ikke skarp på argumenterne, som danner grundlag for it-strategien, kan it hurtigt blive en stopklods, og de øvrige forretningsområder kan nemt få mere indflydelse i beslutningsprocesserne.

_R0A0531 web557x387

En IT-strategi kræver forretningsforståelse

Det er vigtigt, at man i virksomhederne adresserer behovet for at tilrettelægge it-understøttelse effektivt i forhold til forretningen og den til enhver tid tilgængelige teknologi.

Det er ikke alle it-organisationer, som har ressourcerne til dette, da man har travlt med at sørge for, at hverdagen hænger sammen.

Vores it-rådgivningskonsulenter, som bl.a. er ISO31000 cerficerede, kan varetage rollen som rådgiver og/eller projektleder og kan hjælpe dig med alle processer i dine it-strategiprojekter. Det gælder alt lige fra planlægning, budgettering, til implementering af fx. ny it-strategi, entreprise arkitektur eller in-/outsourcing af it-driften.

Vi giver dig kompetent uvildig rådgivning og sikrer dig, at dine it-processer følger “best practise”.

Eksempler på it-strategiopgaver

  • Udarbejdelse af strategi (It/Management)
  • Specificering af forretningens it-behov
  • Benchmark på kundens it-driftspris
  • In/outsourcing
  • Shared services analyse